Tisztelt Hölgyem, Uram!
Egy különleges alkalomra szeretnénk invitálni Önt és barátait,
amely az Eckermann Kávéházban kerül megrendezésre.
A szüret után mi lehetne nagyobb ünnep, mint az a nap, amikor az
egész évi fáradságos munka gyümölcse, a bor megszületik? Ez a nap
a hagyomány szerint november 11-e, Szent Márton napja,
amikor országszerte lakomákat rendeznek, hogy egész esztendõben
bõségesen kerüljön étel és ital az asztalra. A mondás ugyanis úgy tartja,
minél többet iszik az ember Márton napján, annál nagyobb erõnek és
jobb egészségnek örvend a következő esztendőben, valamint, aki újbort
nem iszik, egész évben szomjazik.
Úgy gondoljuk, Ön sem maradhat le az idei vigasságokról,
ezért szeretettel várjuk Kávéházunkban a következő eseményekre:
2009. november 9. 17-óra – Borkóstoló és bemutató
A Polgár Pincészet (Villány) borait Polgár Zoltán mutatja be.
- 2009-es Chardonnay Muskotály (primőr)
- 2009-es Rosé Cuvée (primőr)
- 2009-es Portugieser (primőr)
2009. november 10. 17 óra – Borkóstoló és bemutató
A Font Pincészet (Kunság) borait Font Gábor mutatja be.
- 2009-es Irsai Olivér (primőr)
- 2009-es Cserszegi Fűszeres (hordóminta)
2009. november 11. 17. óra Borvacsora a Juhász Testvérek Pincészete (Eger)
közreműködésével. A vacsorát lebonyolítja: Nagy Péter
Részvételi díj: 4200 Ft.-/ fő, ami magában foglalja az elő- és főételt,
desszertet valamint három pohár bort.
- 2006-os Chardonnay barrique
- 2009-es Rosé (primőr – 70% pinto noir 30% portugieser)
- 2006-os Paptag Cuvée barrigue
2009. november 12. 17 óra – Borkóstoló és bemutató
A Nyakas Pincészet (Tök) borait Nagy Péter mutatja be.
- 2009-es Irsai Olivér (hordóminta)
- 2009-es Müller Thurgau (hordóminta)
Előzetes jelentkezés: 2009. november 10-ig az Eckermann Kávéházban
(XI. Ráday u. 58.), a 06 1 7860 795-ös telefonszámon
vagy mailben: cafeeckermann@gmail.com
Kellemes borozgatást, finom ízeket kívánunk mindenkinek!
A rendezvénysorozat a Boráruda szervezésében kerül megrendezésre.
1092 Bp. Ferenc krt. 2-4.
Üdvözlettel:
Eckermann Kávéház csapata
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése